Om oss

Vi i The Wall er musikere som har valgt å fordype oss i den kulturelle skatten som selveste Pink Floyd har etterlatt seg. Målet er å formidle dette på en måte som yter opphavet respekt. Når man fordyper seg i ett så komplisert terreng som Pink Floyds musikk er, blir man ydmyk for den genialitet som ligger i hver tone, hvert ord og ikke minst hver minste detalj. Hver eneste lille lyd har en mening, og kan ikke utelates uten at det går ut over det kunstneriske skaperverkets helhet. Dette er en utfordring som må møtes med respekt og kompetanse.

Å spille musikk av Pink Floyd utfordrer i like stor grad evnen til å lage de samme lydene på keyboard, gitar, trommer eller vokal, som det utfordrer det rent musikalske håndverket. Samspillet mellom disse to variablene vil til slutt avgjøre i hvilken grad en lykkes i å formidle Pink Floyds musikk og sjel med respekt. Tilbakemeldinger og omtaler av bandet signaliserer at vi har lyktes i å knekke disse kodene, og at The Wall er vel verdt å oppleve. Alle musikerne i bandet er habile travere i trøndersk musikkmiljø over flere tiår. Når det gjelder korrekka, får publikum nyte tre sterke vokalister med lang erfaring innen rock, jazz og soul.

Bandet har rukket å markere seg i klasse med de beste på markedet, og ble omtalt som «skandinavias beste Pink Floyd tribute-band» av Sveriges Radio allerede i 2013. The Wall har ikke kommersielle ambisjoner, men drives utelukkende fram av kjærligheten til de som ga oss «The Dark Side Of The Moon», «Wish You Were Here», «Animals», «The Wall», «Division Bell» osv.

Når du opplever The Wall, får du full pakke med det beste av det beste, der også det visuelle er en stor del av det totale showet . Det etterstrebes å gi publikum en totalopplevelse så nært Pink Floyds sjel som mulig. Det er derfor også engasjert sterke folk på lyd- og lys-siden med lang erfaring for å gjøre opplevelsen så optimal som mulig.